NyhetNyhet

Glada barn och vuxna mötte Ola Lindholm vid ”Barn är oslagbara”-tåget

2009-06-30

I högsommarvärme möttes resenärer med Veolia Transports ”Lapplandståg”, för sommaren folierat med BRIS slogan ”Barn är oslagbara”, av medieprofilen Ola Lindholm och glada BRIS-medarbetare när tåget stannade på Stockholms Centralstation måndagen den 29 juni.

Alla barn och vuxna som ville fick ”barn är oslagbara”-tablettaskar och glädjen var stor inte minst bland de yngre resenärerna och Wild Kids-tittarna, som också fick autografer och kramar av programledaren.

Utdelandet av tablettaskar gjordes i samarbete med Veolia Transport och är en del av BRIS sommarkampanj ”Barn är oslagbara” som uppmärksammar att den svenska antiaga-lagen fyller 30 år i sommar. BRIS var en av de pådrivande organisationerna bakom att lagen antogs.
Alla nyheter

»Bris tilläggsrapport till FN 2014

Det finns stora brister i samhällets stöd till barn som mår dåligt. Stöd Bris i vårt fortsatta arbete för barn och unga. För oss har varje krona betydelse.
»Hjälp oss hjälpa!

» BRIS-akademin
BRIS arrangerar utbildningar över hela landet, utbildningar baserade på den samtalsteknik vi utvecklat genom vår stödverksamhet.

Året som gick – BRIS kontakter under 2012


» Ladda ner och läs
BRIS-rapporten 2013

BRIS är förmånstagare i PostkodLotteriet. » Läs mer här

Uppmärksammad rapport


» Ladda ner och läs
Barnen, BRIS och IT