NyhetNyhet

Ny regionchef BRIS Väst

2011-06-09

Den 1 juni tillträdde Fredrik Löfgren som regionchef för BRIS Väst, med säte i Göteborg. Fredrik Löfgren har tidigare jobbat som chef för en av Skandias personskadeavdelningar i Göteborg.

Fredrik Löfgren har ideellt varit aktiv inom BRIS som jourare i hjälptelefonen BRIS 116 111 och sedermera som styrelseordförande i BRIS Väst regionstyrelse. Nu tar han klivet in i BRIS som anställd.
– Att få förmånen att kanske kunna hjälpa någon annan är fantastisk!
Förra året hade BRIS över 23 500 statistikförda kontakter. Det innebär att vi kunde hjälpa många barn och unga. Tyvärr fanns det fler som ville komma fram till oss men aldrig gjorde det, säger Fredrik Löfgren.

BRIS har sedan år 2010 öppet alla dagar, året om. Tyvärr så räcker inte resurserna till att ha öppet dygnet runt i dagsläget, fortsätter han.
– Men jag kommer att göra mitt yttersta för att bidra till att BRIS ska kunna finnas till för alla barn – alltid!”

Kontaktuppgifter:
Fredrik Löfgren

031-750 11 43
070-000 93 73

Alla nyheter

»Bris tilläggsrapport till FN 2014

Det finns stora brister i samhällets stöd till barn som mår dåligt. Stöd Bris i vårt fortsatta arbete för barn och unga. För oss har varje krona betydelse.
»Hjälp oss hjälpa!

» BRIS-akademin
BRIS arrangerar utbildningar över hela landet, utbildningar baserade på den samtalsteknik vi utvecklat genom vår stödverksamhet.

Året som gick – BRIS kontakter under 2012


» Ladda ner och läs
BRIS-rapporten 2013

BRIS är förmånstagare i PostkodLotteriet. » Läs mer här

Uppmärksammad rapport


» Ladda ner och läs
Barnen, BRIS och IT