NyhetNyhet

BRIS.se på delad andraplats

2007-12-05

Tidningen Internetworld kröner varje år landets tio bästa sajter i tio olika klasser. Förra året tog sig BRIS.se in på topp tio till en sjundeplats och i år befäster vi positionen. Skatteverket anses vara den bästa myndighetssajten.

Myndigheters och organisationers sajter sägs, enligt Internetworld, ofta handla om komplexa verksamheter och tjänster som kräver driftsäkerhet och stabila funktioner. Och att utvecklingen därför går med små steg. Att det händer en hel del under ytan som förbättringar i tillgänglighet och struktur.

Skarpt gillande
Och BRIS omdöme: BRIS har byggt om sin sajt ordentligt sedan förra året. Den är modernare med lite mer mogen struktur. Vi gillar den skarpt. Framför allt avdelningen för dig som är ung rymmer massor att upptäcka. Redan förra året var BRIS en av Sveriges bästa sajter. Ingen tvekan om att de fortsätter att bevaka sin position. Läs hela listan på Internetworld.
Alla nyheter

»Bris tilläggsrapport till FN 2014

Det finns stora brister i samhällets stöd till barn som mår dåligt. Stöd Bris i vårt fortsatta arbete för barn och unga. För oss har varje krona betydelse.
»Hjälp oss hjälpa!

» BRIS-akademin
BRIS arrangerar utbildningar över hela landet, utbildningar baserade på den samtalsteknik vi utvecklat genom vår stödverksamhet.

Året som gick – BRIS kontakter under 2012


» Ladda ner och läs
BRIS-rapporten 2013

BRIS är förmånstagare i PostkodLotteriet. » Läs mer här

Uppmärksammad rapport


» Ladda ner och läs
Barnen, BRIS och IT