NyhetNyhet

BRIS öppnar ny sajt för politiker

2007-12-21

Idag skickar BRIS ett mejl till politiker i alla Sveriges kommuner, om vikten av brett, förebyggande vuxenstöd för tonåringar. Samtidigt öppnas en ny del här på BRIS.se där politiker ska kunna hämta idéer, kunskap och förslag. BRIS vill bland annat se ökade satsningar på kommunala verksamheter som skolhälsovård, ungdomsmottagning, fritidsgårdar med mera.

Via sajten hoppas vi kunna inspirera och utmana till kloka och långsiktiga idéer, initiativ, förslag och beslut om barn och ungdomar i Sverige. Vi ger inga paketerade svar men hoppas på en tankeställare.

I nuläget rör det främst tonåringar. Sedan några år, trycker BRIS på begreppet Vuxengaranti. Vi vet att alldeles för många saknar vettiga, närvarande, stödjande och lyssnande vuxna i sin närhet. Gå vidare till Politiker.

Alla nyheter

»Bris tilläggsrapport till FN 2014

Det finns stora brister i samhällets stöd till barn som mår dåligt. Stöd Bris i vårt fortsatta arbete för barn och unga. För oss har varje krona betydelse.
»Hjälp oss hjälpa!

» BRIS-akademin
BRIS arrangerar utbildningar över hela landet, utbildningar baserade på den samtalsteknik vi utvecklat genom vår stödverksamhet.

Året som gick – BRIS kontakter under 2012


» Ladda ner och läs
BRIS-rapporten 2013

BRIS är förmånstagare i PostkodLotteriet. » Läs mer här

Uppmärksammad rapport


» Ladda ner och läs
Barnen, BRIS och IT