NyhetNyhet

BRIS får hjälp av babykänguru

2008-04-08

När KappAhl lanserar en ny småbarnskollektion står BRIS som förmånstagare. Huvudperson är babykängurun Kinga.

Modekedjan KappAhl har tagit fram en barnbok som nu börjar säljas i företagets alla butiker i Sverige. Boken vänder sig i första hand till barn som är i åldern 3-6 år, kostar 10 kronor och intäkterna går oavkortat till BRIS arbete att hjälpa utsatta barn.

BRIS och KappAhl har samarbetat under flera år, och idag gick den senaste kampanjen upp. I samband med att småbarnskollektionen KAXS lanseras, ges också en bok i Pixi-format, en saga om babykängurun Kinga och hans funderingar över hur man får kompisar. I boken ”Kinga & kompisarna” frågar han djuren i djungeln om hjälp.
– Hur man skaffar kompisar är ett spännande och aktuellt ämne som rör alla barn. I boken ger vi tips och idéer på hur det kan gå till. Alla pengar vi får in på boken går oavkortat till BRIS och deras viktiga arbete att hjälpa utsatta barn, säger Ann-Marie Heinonen, sponsringsansvarig på KappAhl.
Boken finns att köpa i din KappAhl-butik från och med vecka 17.

Plaggen ur den nya kollektionen hittar du på KappAhls hemsida.

Alla nyheter

»Bris tilläggsrapport till FN 2014

Det finns stora brister i samhällets stöd till barn som mår dåligt. Stöd Bris i vårt fortsatta arbete för barn och unga. För oss har varje krona betydelse.
»Hjälp oss hjälpa!

» BRIS-akademin
BRIS arrangerar utbildningar över hela landet, utbildningar baserade på den samtalsteknik vi utvecklat genom vår stödverksamhet.

Året som gick – BRIS kontakter under 2012


» Ladda ner och läs
BRIS-rapporten 2013

BRIS är förmånstagare i PostkodLotteriet. » Läs mer här

Uppmärksammad rapport


» Ladda ner och läs
Barnen, BRIS och IT