BRIS presentkort i matbutikerna

2011-04-15

Nyligen lanserade Responsible Gift Cards ideella presentkort i många av Stockholms matbutiker. Vid kassorna kan konsumenten enkelt och snabbt välja mellan olika välgörande ändamål, till sig själva, eller som present till exempelvis en middagsbjudning eller födelsedagskalas.

Responsible Gift Cards öppnar därmed för ett nytt sätt att ge – till exempelvis forskning, arbete med barn eller miljöfrågor.

Responsible Gift Cards är först ut med att lansera ideella presentkort i matbutiker och fortsätter expansionen till Sveriges tio största städer under våren och hösten 2011. Vid lanseringen finns Barncancerfonden, BRIS, Childhood, Hand in Hand, Hjärt- och Lungfonden, Naturskyddsföreningen och Stockholms Stadsmission med vid kassorna i matbutikerna.

Presentkorten laddas med valfritt belopp eller med beloppet 250 kronor. Hela summan går direkt till den ideella organisation som konsumenten valt. Inte en krona går förlorad! Detta görs möjligt genom att idén med ansvarsfulla presentkort stöttas av kommersiella företag som också erbjuder sina varor och tjänster via presentkort i matbutikerna. Därmed kan Responsible Gift Cards erbjuda ett stort utbud av gåvor, varor och tjänster vid kassorna i dagligvaruhandeln. För att läsa mer om presentkorten, gå in på responsiblegiftcards.se.

Följ BRIS på FacebookAlla nyheter