TANKAR & KÄNSLOR


» Läs andra diskussioner inom samma ämne

Inlägg

Huvudinlägg:

Hjärnspöken.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Varje dag, i skolan, hemma, på träningen, i stan, VART JAG ÄN GåR OCH VAD JAG ÄN GÖR så följer denna himla figuren med mig. Det låter sjukt, jag vet, men det är mitt sätt att förklara mitt mående och min situation. Jag vill förklara det som en liten figur, som ett knubbigt troll utklädd till djävul sitter på min högra axel, HElA TIDEN. Vad jag än gör följer den med mig, även om vi är ovänner. Denna figur trycker ner mig, hånar mig, spottar på mig. Denna figur representerar min självkänsla. Jag har alltid varit that kind of girl som skiter i vad alla andra tycker och hade typ "bye bitch" attityden innan, de trivdes jag med. Men jag vet inte vad som hände, allt bara försvann. Nu står jag här naken och rå, med min lilla ovänn på axeln. Jag vet inte hur jag ska bli av med honom. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag går under.

Inlagt av: Tjej 15 år
Datum: 2017-01-10 20:49

Svar:

SV: Hjärnspöken.

Jag känner så igen mig i det här. Nästan vad jag än gör är det som någon trycker ner mig i mitt huvud. Jag tror att jag har fått detta på grund av min depression som jag har haft i några år. Bästa försöket att lösa eller minska det är att tänka på vad man verkligen är bra på och varför man är en bra människa. Så har man ex. någon figur som gör det lättare för en att lyssna på den negativa figuren. Skriv ner allt som du tycker är positivt med dig själv och läs det några gånger så kanske det hjälper. Jag försöker med detta och då försvinner mina "negativa röster" mer och mer. Komihåg också att du inte är själv.

Inlagt av: Kille 17 år
Datum: 2017-01-11 15:18

SV: Hjärnspöken.

kan relatera lite, att man är hård mot sig själv. Vet inte heller vad jag ska göra men jag försöker att inte tänka på det för det är när jag tänker på det som det ställer till för mig. Men som en tröst så vet jag att detta är vanligt i tonåren och det är en del i att hitta sitt rätta jag.

Låt dig själv gå vilse ibland, du lär hitta något du aldrig sett innan. Du kanske även stöter på din sanna dig 💕

Inlagt av: Tjej 17 år
Datum: 2017-01-14 22:51

Logga in

Första gången? Klicka här för att registrera dig!