Huvudsponsorer

Circle K

Statoil numera Circle K blev under 2014 uppgraderad till huvudsponsor för Bris. Circle K är stolt sponsor av Bris med en målsättning att finansiera fler heltidskuratorer i Bris stödverksamhet.

Med exempelvis den årliga biltvättskampanjen Årets viktigaste biltvätt eller returpantkampanjen Bris Pant, ett samarbete mellan Returpack, Circle K och Bris, vill vi finansiera så många kuratorstolar som möjligt för Bris. Genom vårt ekonomiska stöd bidrog vi tillsammans med våra kunder med nästan 2,4 miljoner till Bris under 2015. Det räcker till att finansiera fyra heltidsanställda kuratorer under ett helt år.

Aktiviteter hos oss under året som bidrog till Bris:
• Vår biltvättskampanj - Bristvätten: 1 569 125 kr
• Pantinsamling på alla våra stationer - Brispanten: 558 092 kr
• Bilaga i fakturautskick: 236 361 kr

Om Circle K Sverige AB
Circle K Sverige AB har cirka 700 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. 300 av dessa är fullservicestationer som erbjuder drivmedel, biltvätt, kaffe och mat. Verksamheten består av utveckling, försäljning och distribution av bensin, diesel, fordonsgas och E85. I Sverige finns 5 operativa depåer. Vårt nät av fullservicestationer finns över hela landet och erbjuder förutom drivmedel, service, kunskap, fräsch och näringsriktig mat på vägen, gott ekologiskt kaffe på nymalda Fairtrade-märkt bönor, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump. Ungefär 3300 medarbetare arbetar på våra stationer och kontor över landet.
Circle K Sverige är en del av den Kanadensiska koncernen Alimentation Couche-Tard.

Vi var tidigare Statoil Fuel & Retail Sverige AB men bytte i april 2016 namn till Circle K Sverige AB. Stationerna i Sverige byter varumärke tilll Circle K från maj 2016 till maj 2017.

Till Circle K Sverige

« Tillbaka till Huvudsponsorer