Livechatta om sommarlov. Torsdag 20 juni. Kl: 16-17.30. Skriv frågor redan nu!

För dig som bor i familjehem

Bor du i familjehem? Vi erbjuder stödhelger och onlinegrupper för dig som bor i familjehem. På stödhelgerna träffas vi under totalt tre dagar fördelat på två helger. I onlinegrupperna träffas vi via chatt en gång i veckan under sex veckor.

I en stödgrupp får du träffa andra barn och ungdomar som bor i familjehem. I gruppen pratar, ritar och skriver vi om saker som är viktiga för er. Det kan handla om hur ni har det nu, hur en kan ta hand om sig och era tankar inför framtiden. Vi blandar övningarna och pratet med fika och lekar.

I onlinegruppen får du chatta med andra utifrån teman som känslor, familj och hem och framtiden. Att få träffa andra i liknande situation kan göra att en känner sig mindre ensam och få stöd och hjälp att må bra.

Vill du veta mer?

Prata med ditt familjehem eller din socialsekreterare och be dem kontakta Bris. Du kan även ringa Bris på 116 111 för att få veta mer av våra kuratorer. Du är också välkommen att mejla dina frågor till gruppstod@bris.se (Du inte är anonym på den mejladressen)

Kommande stödgrupp

Stödhelg:
9-10 februari med uppföljande dag 16 mars.

Onlinegrupp:
Start våren 2019.

×

Lämna chatt