Livechatt om att vara utsatt på nätet. 25 feb, Kl: 16.00. Skriv frågor redan nu!

När vuxna sviker

Torsdag den 14 maj hade Bris en livechatt om när vuxna sviker. Vi på Bris vet att en som barn kan känna sig sviken av vuxna på olika sätt. Det kan handla om föräldrar som är frånvarande, har en fysisk eller psykisk sjukdom eller dricker för mycket. Du kanske lever i en familj där det förekommer våld eller andra kränkningar och känner dig sviken både av de du lever med men kanske också av din omgivning? Kanske händer det att du känner dig besviken för att du inte fått det stöd du förtjänar av vuxna, hemma, i skolan eller på fritiden? I den här livechatten fick kuratorer svara på era frågor och funderingar kring när vuxna sviker.

Tänk på att inte skriva för långa frågor. Om du har skrivit ut namn, platser eller andra saker i texten som kan riskera att din anonymitet bryts, kommer vi kuratorer ändra i din fråga innan vi lägger ut den och svaret.

Om inte din fråga har besvarats under livechatten kan det bero på att vi inte hann med den. Det kan också bero på att den inte handlade om det ämne vi hade i chatten denna vecka.

×

Lämna chatt