Livechatt om att vara utsatt på nätet. 25 feb, Kl: 16.00. Skriv frågor redan nu!

Ångest

Den 15/3 hade Bris en livechatt om ångest. Under 2017 var ångest ett av de ämnen som många barn och unga sökte stöd kring i sina samtal med Bris. Ångest brukar beskrivas som känslor av stark oro och rädsla och är något som de flesta känner någon eller flera gånger i livet. Ibland kan en ha diagnostiserad ångest efter utredning hos läkare eller psykolog, andra gånger handlar samtalen med Bris mer om ens egna funderingar och oro kopplat till svåra känslor. Vanliga frågor om ångest är hur en vet om det en känner är ångest eller inte, om det är farligt samt vilken hjälp en kan få för att slippa känna så.

Tänk på att inte skriva för långa frågor. Om du har skrivit ut namn, platser eller andra saker i texten som kan riskera att din anonymitet bryts, kommer vi kuratorer ändra i din fråga innan vi lägger ut den och svaret.

Om inte din fråga har besvarats under livechatten kan det bero på att vi inte hann med den. Det kan också bero på att den inte handlade om det ämne vi hade i chatten denna vecka.

×

Lämna chatt