Livechatt om att vara utsatt på nätet. 25 feb, Kl: 16.00. Skriv frågor redan nu!

Sommarlov

Torsdagen den 21/6 klockan 15-16.30 har Bris en livechatt om sommarlov. För många är sommarlovet efterlängtat och förknippat med höga förväntningar och förhoppningar om hur sommaren ska bli. Samtidigt är det också vanligt att känna oro inför hur en kommer må, vad en ska göra, vad andra kommer göra och hur det kommer att kännas under lovet. För många innehåller sommarlovet såväl härliga dagar som motgångar, utmaningar och svåra situationer.

I den här chatten får du gärna dela med dig av hur sommaren är för dig oavsett om den är härlig eller svår. Kuratorerna kan bland annat svara på frågor om vad en kan göra om en tycker att sommaren är jobbig och tuff, hur en kan hantera jobbiga känslor och situationer och vad en kan hitta på om det känns ensamt och tråkigt.

Välkommen att vara med i livechatten!

Tänk på att inte skriva för långa frågor. Om du har skrivit ut namn, platser eller andra saker i texten som kan riskera att din anonymitet bryts, kommer vi kuratorer ändra i din fråga innan vi lägger ut den och svaret.

Om inte din fråga har besvarats under livechatten kan det bero på att vi inte hann med den. Det kan också bero på att den inte handlade om det ämne vi hade i chatten denna vecka.

×

Lämna chatt