Livechatt om att vara utsatt på nätet. 25 feb, Kl: 16.00. Skriv frågor redan nu!

Mobbning

Torsdagen den 10 december hade Bris en livechatt om mobbning. En del pratar om mobbning som något som är en naturlig del av skolan och av att vara ung. Vi på Bris vet dock att det ofta handlar om smärtsam utfrysning eller psykiskt och fysiskt våld, som får väldigt många av oss människor att må dåligt, och som egentligen inte får pågå.Vi vet också att en inte alltid tänker på att det en själv gör och säger kan såra eller skada andra. När vi människor mobbar så är vi inte alltid medvetna om att vi gör det!

I den här chatten delade ni med er av alla sorters erfarenheter och funderingar om att bli illa behandlad av andra, om att ta hjälp, och om att se andra som blir mobbade eller mobbar.

Tänk på att inte skriva för långa frågor. Om du har skrivit ut namn, platser eller andra saker i texten som kan riskera att din anonymitet bryts, kommer vi kuratorer ändra i din fråga innan vi lägger ut den och svaret.

Om inte din fråga har besvarats under livechatten kan det bero på att vi inte hann med den. Det kan också bero på att den inte handlade om det ämne vi hade i chatten denna vecka.

×

Lämna chatt