Livechatt om att vara utsatt på nätet. 25 feb, Kl: 16.00. Skriv frågor redan nu!

Näthat vs nätkärlek

Torsdagen den 5/4 hade Bris en livechatt med temat näthat vs nätkärlek. I princip alla tycker och tänker något om nätet och det finns mycket åsikter om vad som är bra, vad som är mindre bra och vad som är farligt för att nämna några. Det som är lite speciellt med nätet är att det är ett ämne där barn och vuxna ofta tycker olika. Idag är nätet en plats där många har viktiga relationer, vänskap, kärlek, stöd och intressen men också en plats där många blir utsatta för kränkningar. I livechatten svarade kuratorerna på frågor och funderingar kring nätet bland annat om relationer, föräldrars begränsningar och vad som är ok och inte att göra online.  

Tänk på att inte skriva för långa frågor. Om du har skrivit ut namn, platser eller andra saker i texten som kan riskera att din anonymitet bryts, kommer vi kuratorer ändra i din fråga innan vi lägger ut den och svaret.

Om inte din fråga har besvarats under livechatten kan det bero på att vi inte hann med den. Det kan också bero på att den inte handlade om det ämne vi hade i chatten denna vecka.

×

Lämna chatt