Livechatt om att vara utsatt på nätet. 25 feb, Kl: 16.00. Skriv frågor redan nu!

Könsidentitet

Torsdag 16 april hade Bris en livechatt om könsidentitet. Hur vi känner och tänker kring kön och könsidentitet kan vara väldigt olika. En del tänker inte på det alls medan andra tänker på det jättemycket. Kön är inte bara det vi har mellan benen utan det handlar också om hur vi känner oss och hur vi trivs med att bli sedda av andra.
I den här chatten svarade Bris kuratorer på frågor som till exempel; Funderar du på vad som känns rätt för dig? Känner du att du skulle må bra av att uttrycka kön på ditt eget sätt? Känner du dig obekväm med det kön du blir sedd som? Känner du dig begränsad av samhällets syn på kön? Har du frågor kring vilken hjälp eller stöd som finns att få?

Tänk på att inte skriva för långa frågor. Om du har skrivit ut namn, platser eller andra saker i texten som kan riskera att din anonymitet bryts, kommer vi kuratorer ändra i din fråga innan vi lägger ut den och svaret.

Om inte din fråga har besvarats under livechatten kan det bero på att vi inte hann med den. Det kan också bero på att den inte handlade om det ämne vi hade i chatten denna vecka.

×

Lämna chatt