Bris vuxentelefon om barn

077-150 50 50 Alla vardagar 9-12.

Till Bris vuxentelefon om barn kan du ringa om du vill prata om oro kring dina egna eller någon annans barn upp till 18 år. Vi som svarar är erfarna kuratorer. Samtalet kan handla om allt från allvarliga situationer till mer vardagliga dilemman. Syftet är att du som vuxen ska få stöd, vägledning och information om hur du kan bidra till att förändra ett barns situation till det bättre. Självklart har vi ett tydligt fokus på barnets perspektiv och rättigheter i våra samtal.

Samtalet kostar som ett vanligt telefonsamtal och du kan självklart vara anonym.

Öppettider

Måndag-Fredag 9-12
(Stängt helger och röda dagar).

 

Bris vuxentelefon på arabiska

Bris stödlinje för idrottsledare

077-440 00 42 Alla vardagar 9-12.

Till Bris stödlinje för idrottsledare kan du ringa och prata om oro kring ett barn i din förening. Vi som svarar är erfarna kuratorer. Samtalet kan handla om allt från allvarliga situationer till mer vardagliga dilemman. Syftet är att du ska få stöd, vägledning och information om hur du kan bidra till att förändra ett barns situation till det bättre. Självklart har vi ett tydligt fokus på barnets perspektiv och rättigheter i våra samtal.

Stödlinjen är en del i ett gemensamt projekt mellan Riksidrottsförbundet och Bris, finansierat av Arvsfonden, för att stärka idrottsledare och tränare i att möta barn och unga i utsatta situationer. Ett extra fokus kommer att ligga på att ge stöd till de som möter barn med trauma eller erfarenhet av flykt.

Samtalet kostar som ett vanligt telefonsamtal och du kan självklart vara anonym.

Öppettider

Måndag-fredag 9-12
(Stängt helger och röda dagar)

×

Lämna chatt