Stöd Online söker timanställda och sommarvikarier

Barnens rätt i samhället (Bris) är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell medlemsorganisation som särskilt ska bistå utsatta barn och unga. Vi arbetar också för att skapa möjligheter för barn och unga att föra en dialog med vuxna. FN:s konvention om barnets rättigheter utgör grunden för Bris arbete. Verksamheten finansieras till största del av gåvor, medlemsavgifter och företagssponsring.

Om arbetet

Bris enhet Stöd Online erbjuder barn och unga olika former av kvalificerat vuxenlett stöd som anpassas utifrån varje barns behov och förutsättningar. Som kurator arbetar du dagligen med att vara ett professionellt stöd till de barn och unga samt vuxna som tar kontakt med oss. Kontakterna har du som kurator i samtliga kanaler; chatt, mail, webbforum och telefon.
Din arbetsplats är på Bris kontor vid Globen i Stockholm. Vi är stolta över att hålla hög tillgänglighet i våra stödkanaler och alla kuratorer arbetar schemalagt på tider utöver kontorstider dvs kvällar och helger. Under sommarmånaderna förläggs arbetet mellan 08.30 och 22.00 varje dag. För timanställda gäller behovet framför allt förstärkning kvällar samt helger med start så snart som möjligt.

Vem söker vi?

  • Vi söker dig som tagit din socionomexamen eller går sista terminen på din utbildning

  • Har erfarenhet av stödjande arbete med barn och unga

  • Vi bedriver ett stödarbete med en hög grad av professionalism och vi tar stort ansvar för vår roll och det stöd vi ger, det passar antagligen även dig!

  • Du har kunskap om barnrättsligt arbete, relevant lagstiftning samt samhällets stödfunktioner

  • Som kurator hos oss har du god självkännedom och samarbetar väl med dina kollegor. Du är också van att ta fullt eget ansvar för ditt arbete och ser självständigt vad som ska göras

  • Våra möten sker via dator och telefon så du utrycker dig obehindrat i både tal och skrift. Att använda digitala kommunikationskanaler är okomplicerat för dig

Är du intresserad?

Vi välkomnar ditt cv och personliga brev senast 10 april. Sänd till ledigajobb@bris.se

Tillträde sker efter överenskommelse. Arbetsprov kommer användas i rekryteringsprocessen.
Vid frågor ring Jenny Rider, samordnare Stöd Online 070- 160 88 21

×

Lämna chatt

/link/64e1750404d243ee821cac0b5363e3e5.aspx

Våra rapporter

Bris kontakter med barn, forskning och omvärldsanalys

Se alla rapporter
/link/4a899cc89de74cb3889d8c5f5992bdab.aspx

#ärdumed

Diskutera kring våra rapporter

Material
/link/ff85f76fb3034088b452354e6a4d2925.aspx

Bris Nätverk

Mötesplatsen för barnets rättigheter

Läs mer

Bris nätverk är för dig som aktivt arbetar för och med barn. Gå med i nätverket och låt dig inspireras och få möjlighet till erfarenhetsutbyte.

Läs mer