TRT-nätverket för gruppledare

Nätverket riktar sig till gruppledare som gått utbildning och arbetar med metoden Teaching Recovery Techniques (TRT) i sina verksamheter. Syftet är att utbyta erfarenheter, lärdomar och resurser som kan göra arbetet med TRT lättare och mer effektivt.

Nätverket samordnas av Bris – Barnens Rätt I Samhället. Det är gratis att gå med och som medlem får du vårt nyhetsbrev med uppdateringar om vad som händer i relation till metoden, forskningen, och genomförandet i Sverige, samt inbjudningar till intressanta föreläsningar och erfarenhetsutbyten.

Material

I vår dropbox hittar du material som är användbart för dig som gruppledare, t ex filmer, mallar, skattningsinstrument och annan information som är behjälplig i målgruppsrekrytering och genomförande av TRT-grupper. Mejla oss på trt@bris.se om du har eget material som du vill dela med dig av till andra.

Nationella utbildningar

Bris genomför i samarbete med SKL och Uppdrag Psykisk Hälsa utbildningar i TRT. De nationella utbildningstillfällena utannonseras på Uppdrag Psykisk Hälsas webb.

Kontakta gärna oss på Bris för möjligheter att genomföra utbildningar lokalt eller för specifika verksamheter.

Gå med i nätverket

Gå med genom att mejla oss på trt@bris.se

×

Lämna chatt

Våra rapporter

Bris kontakter med barn, forskning och omvärldsanalys

Se alla rapporter

#ärdumed

Diskussionsmaterial till våra rapporter.

Läs mer

Bris Nätverk

Mötesplatsen för barnets rättigheter

Läs mer

Bris nätverk är för dig som aktivt arbetar för och med barn. Gå med i nätverket och låt dig inspireras och få möjlighet till erfarenhetsutbyte.

Läs mer