Brisgolfen 2017 slog rekord

2017 års Brisgolf arrangerades den 17 augusti i strålande solsken på Ullna GC i Stockholm. Totalt inbringade Brisgolfen nästan 1,2 miljoner kronor till Bris verksamhet, en rekordsiffra.

Alla deltagare i Brisgolfen 2017.

Alla deltagare i Brisgolfen 2017.

För femte året arrangerades Brisgolfen på Ullna GC. Tävlingen var fullsatt med 125 spelare fördelade på 25 lag. Cirka 30 företag ställde upp och stöttade Bris arbete och spelade golf tillsammans med kända profiler och golfproffs.

Efter fem timmar på golfbanan stod Bris hotellpartner Best Western som segrare tillsammans med curlingstjärnan Anette Norberg och golfproffset Adrian Verocca. På andra plats kom lag GAPP och på tredje plats lag Centrumfastigheter.

Dagen avslutades med middag, auktion och underhållning. Idolvinnaren Martin Almgren uppträdde Pontus Gårdinger ställde upp som auktionsförrättare och klubbade iväg bland annat signerade matchtröjor och golfset, en staty av Ernst Billgren, golfresor och ett curlingevent med Anette Norberg. Totalt bringade auktionen in den makalösa summan av 486 000 kronor.

Kända profiler som ställde upp för Bris under dagen var bland andra Peter Forsberg, Tomas Brolin, Ingmar Stenmark, Ernst Billgren och Örjan Kihlström, samt golfproffsen Camilla Lennarth och Dani Holmqvist.

I år arrangerades även deltävlingar i Umeå, Göteborg och Malmö där vinnarlagen vann en plats i finalen på Ullna GC.

Vi på Bris vill ge ett stort tack till alla golfare som ställde upp och slog ett slag för barnens rätt. Totalt samlades nästan 1,2 miljoner kronor in, pengar som kommer gå till att stötta och hjälpa barn som befinner sig i svåra situationer och behöver en vuxen att prata med.

Ett särskilt tack riktar vi till våra huvudsponsorer Skandia och Volkswagen Stockholm samt Göran Oredsson och Ullna GC som gjorde denna dag möjlig. Vi är också mycket glada över fotbollstjärnan Tomas Brolins engagemang och stöd i Bris. Tack vare ert engagemang kan Bris fortsätta kämpa för alla barns rättigheter.

 

Anmälan Brisgolfen 2018

Snart kommer mer information, men redan nu kan du anmäla intresse till Göran Bergquist på goran.bergquist@bris.se

 

×

Lämna chatt