Brisgolfen 2018 slog rekord

Stort tack för att du bidrog till att Brisgolfen 2018 slog rekord! På årets Brisgolf samlades över 1,3 miljoner kronor in till Bris verksamhet, en rekordsumma i Brisgolfens historia.

Brisgolfen 2018

Brisgolfen 2018

Liksom tidigare år var Brisgolfen fullbokad, 125 anmälda deltagare fördelade på 25 lag. Deltagare i år var bland andra Tomas Brolin, Ingemar Stenmark, Anette Norberg, Jan-Ove Waldner, Jesper Blomqvist, Pontus Gårdinger och Helen Alfredsson. Dessutom medverkade flera svenska golfproffs som spelar på golftouren, till exempel Peter Hansson, Pelle Edberg och Henrik Nyström, för att nämna några.

Tack vare det fina bidraget kan Bris fortsätta kämpa för en bättre barndom, varje dag, året runt. Bris ger stöd direkt och indirekt till barn, mobiliserar samhället för barnets rättigheter samt påverkar beslutsfattare genom att göra barns röster hörda.

Vi på Bris vill tacka alla engagerade golfare som bidrog till den goda stämningen, och det fantastiska resultatet på Ullna Golf Club. Tillsammans ser vi till att fler barn får det stöd de har rätt till.

Inom kort kommer vi skicka ut inbjudan till 2019 års tävling. Vi hoppas att du vill vara en del av Brisgolfen även nästa år!

För mer information:

Göran Bergquist. goran.bergquist@bris.se

×

Lämna chatt