Företagspartners

Arla

Arla hjälper Bris att nå ut till barn och unga med information genom att upplåta plats på Arlas mjölkbaksidor. Arla säljer även produkter till förmån för Bris på olika festivaler, mässor och events som Årets Kock Foodtruck, Lollapalooza och DreamHack.

Bastard Burgers

Vi är oerhört stolta över att presentera ett långsiktigt samarbete med Bris! Målet är att nå ut till fler barn och unga samt ge Bris de resurser som krävs för att alltid kunna finnas där för de som behöver hjälp och stöd. 5 kronor av varje såld barnmeny går till Bris. Samarbetet syns nu i alla våra restauranger och fler nyheter väntar under året.

 

Corem

Corem vill genom sitt engagemang i BRIS bidra till välmående för våra medmänniskor idag och för kommande generationer. Corem är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i storstads- och tillväxtområden.

Kronägg

Sedan 2010 har Kronägg sålt äggförpackningar innehållande sex lite mindre ägg med tanke på barnen till förmån till Bris. Kronägg ger Bris 50 öre per förpackning och ger på sätt Bris ekonomiskt tillskott varje år. Bris-äggen finns hos många välsorterade livsmedelshandlare över hela Sverige.

Backemarks

Backemarks har tillverkat kort och andra trycksaker i mer än ett halvt sekel. Backemarks har ett samarbete avseende försäljning av julkort och gratulationskort till förmån för Bris. Korten finns ute i butik inom detalj- och dagligvaruhandeln.

Modexa

Modexa är specialister på att renovera lägenheter ”medan livet pågår”, alltid med kvarboende hyresgäster och med ett stort samhällsengagemang i vårt mindset. Målet är ett bättre boende och att undvika höga hyreshöjningar för väldigt många människor. Hållbarhet – på riktigt. Vår utgångspunkt är alltid människan. Därför blev det naturligt våren 2020 att ingå ett 3-årsavtal för att hjälpa Bris stödja barn och unga.

STOR & LITEN

Stor&Liten.se är klassiska leksaksbutiken vi minns från förr paketerad till en e-handel för att kunna ha öppet dygnet runt, givetvis är det fri frakt på hela sortimentet. Stor&Liten vill hjälpa Bris finnas där för barn och unga alla tider på dygnet genom att anordna insamlingskampanjer som visas i kassan.

Däckpartner

Däckpartner är en av nordens största aktörer inom däckbranschen, en oberoende kedja och 100% medlemsägd utav sina verkstäder i Sverige. Genom insamlingskampanjer både centralt och från de lokala verkstäderna i landet bidrar däckkedjan till att Bris kunna fortsätta stödja barn och unga.

Babyland

Hos Babyland.se hittar du ett stort sortiment av barn- och babyprodukter från fler kända varumärken helt fraktfritt. Babyland hjälper Bris att stödja barn och unga genom att skapa intäkter från olika insamlingskampanjer.

Twinner

Twinner Universal är ett dammsugarmunstycke som bygger på unik teknik, utan borstar och med dubbla insugningskanaler. Twinner valde Bris som samarbetspartner eftersom de tycker att det är en viktig organisation som hjälper utsatta barn och unga.

Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield vill hjälpa barn, ungdomar och föräldrar som besöker våra centrum och som har behov av stöd att ta del av Bris viktiga verksamhet och kontaktuppgifter. VI stödjer därför BRIS genom att upplåta såväl digitala som fysiska utrymmen för möjlighet att synas och nå ut med budskap - och därmed öka intäkterna.

×