Företagspartners

Klövern

Bris är hyresgäster hos Klövern och Klövern är en stolt sponsor till Bris. Klövern ser Bris arbete som viktigt och värdefullt för barn och ungdomar samt att de bidrar med kunskap om deras rättigheter i samhället. Klövern och Bris genomför events tillsammans som Bris-Dagen i Globen Shopping.

Kronägg

Sedan 2010 har Kronägg sålt äggförpackningar innehållande sex lite mindre ägg med tanke på barnen till förmån till Bris. Kronägg ger Bris 50 öre per förpackning och ger på sätt Bris ekonomiskt tillskott varje år. Bris-äggen finns hos många välsorterade livsmedelshandlare över hela Sverige.

Cervera

Cervera erbjuder ett brett sortiment av kvalitets- och designprodukter för köket, bordet och hemmet. Det här året vill vi uppmuntra våra kunder att stödja Bris viktiga arbete för alla barns rätt till en bra barndom genom ”plussa på kampanj”, där också vi som företag ger en del av vår omsättning som stöd till detta viktiga arbete.

Gille

Gille älskar att baka goda kakor och det har dom gjort sedan 1967. I Gilles kampanjer ”Fika för en god sak” till förmån för Bris har Gille valt ut tre olika kondisbitar – Arraksbollen, Gillebollen och Kolabollen. För varje såld förpackning skänker Gille 3 kr till Bris viktiga arbete.

Backemarks

Backemarks har tillverkat kort och andra trycksaker i mer än ett halvt sekel. Backemarks har ett samarbete avseende försäljning av julkort och gratulationskort till förmån för Bris. Korten finns ute i butik inom detalj- och dagligvaruhandeln.

Modexa

Modexa är specialister på att renovera lägenheter ”medan livet pågår”, alltid med kvarboende hyresgäster och med ett stort samhällsengagemang i vårt mindset. Målet är ett bättre boende och att undvika höga hyreshöjningar för väldigt många människor. Hållbarhet – på riktigt. Vår utgångspunkt är alltid människan. Därför blev det naturligt våren 2020 att ingå ett 3-årsavtal för att hjälpa Bris stödja barn och unga.

STOR & LITEN

Stor&Liten.se är klassiska leksaksbutiken vi minns från förr paketerad till en e-handel för att kunna ha öppet dygnet runt, givetvis är det fri frakt på hela sortimentet. Stor&Liten vill hjälpa Bris finnas där för barn och unga alla tider på dygnet genom att anordna insamlingskampanjer som visas i kassan.

Wasa Kredit

Wasa Kredit ingår I länsförsäkringsgruppen och erbjuder finansieringstjänster till små och medelstora företag samt privatpersoner. Vi tror att vägen till ett tryggt samhälle är att tillsammans satsa på våra barn och ungdomar, därför valde vi Bris som samarbetspartner.

tesa

tesa valde Bris som samarbetspartner eftersom de tycker att det är en viktig organisation som hjälper utsatta barn och unga. Vi är glada att kunna hjälpa till och gör gärna det.
Om tesa:
Med pålitliga tejplösningar och utmärkt service hjälper tesa industripartners att optimera sina processer och förbättra sina produkter. Vi hjälper professionella hantverkare att genom effektivitet nå optimalt resultat och ger våra konsumenter möjlighet att enkelt utföra uppgifter i hemmet, på kontoret eller i samband med gör-det-själv- projekt.

Däckpartner

Däckpartner är en av nordens största aktörer inom däckbranschen, en oberoende kedja och 100% medlemsägd utav sina verkstäder i Sverige. Genom insamlingskampanjer både centralt och från de lokala verkstäderna i landet bidrar däckkedjan till att Bris kunna fortsätta stödja barn och unga.

Babyland

Hos Babyland.se hittar du ett stort sortiment av barn- och babyprodukter från fler kända varumärken helt fraktfritt. Babyland hjälper Bris att stödja barn och unga genom att skapa intäkter från olika insamlingskampanjer.

Twinner

Twinner Universal är ett dammsugarmunstycke som bygger på unik teknik, utan borstar och med dubbla insugningskanaler. Twinner valde Bris som samarbetspartner eftersom de tycker att det är en viktig organisation som hjälper utsatta barn och unga.

Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield vill hjälpa barn, ungdomar och föräldrar som besöker våra centrum och som har behov av stöd att ta del av Bris viktiga verksamhet och kontaktuppgifter. VI stödjer därför BRIS genom att upplåta såväl digitala som fysiska utrymmen för möjlighet att synas och nå ut med budskap - och därmed öka intäkterna.

×

Lämna chatt