Våra partners

Adore you

Designbyrå

Adore you har tagit fram koncept och design för bris.se. Uppdraget innefattar även digital plattform med stödtjänster för barn och unga. Adore you hjälper Bris med digital design, tjänsteutveckling och förbättringar av kund- och användarupplevelsen.

"Adore you är en designbyrå med expertis inom tjänstedesign, ux, strategi, digital transformation och facilitering".

Garbergs

Reklambyrå

Garbergs gör våra reklamkampanjer.

"Vi arbetar med förflyttning. Vi är en reklambyrå med ambitionen att göra våra kunder intressanta och framgångsrika. Och vi är beredda att ta till vilka medier och metoder som helst för att själva resan ska vara kort, engagerande och rolig".

Smicker

Kommunikationsbyrå

Smicker hjälper Bris med direktkommunikation, relationsmarknadsföring.

"Smicker är en insiktsdriven kommunikationsbyrå som är specialister inom CRM och relationsmarknadsföring. Vi hjälper våra uppdragsgivare att engagera, föra och utveckla en dialog med individer – genom hela kundlivscykeln. Vi tror att varumärken byggs i varje interaktion och att en tydlig identitet, position och tonalitet är tre viktiga framgångsfaktorer i arbetet med att skapa lojala kunder".

Vizeum

Mediebyrå

Vizeum hjälper Bris med strategiska mediekampanjer.

"Vizeum är mediebyrån som inte startar i media. Vi börjar istället med konsumenterna och deras relation till ditt varumärke. Genom att kombinera vår unika kunskap om grundläggande mänskliga drivkrafter med kunskap om hur vi konsumerar media idag skapar vi effektiva medielösningar för ditt varumärke. På Vizeum prioriterar vi att ha en nära relation till våra kunder och ser dem hellre som samarbetspartners än som bara kunder".

Lämna chatt