Sponsorer

Wasa Kredit

Wasa Kredit är ett finansbolag som är helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Med utgångspunkt i vår vision ”Tillsammans skapar vi trygghet och möjligheter” vill vi bidra till ett samhälle där alla är inkluderade.

Lagerhaus

Lagerhaus AB är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Förutom färg, mönster och glädje vill Lagerhaus bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 38 butiker i Sverige, 6 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av Novax som är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson AB.

Hemsö

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter som förvaltar och utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet. För oss är det viktigt att barnen trivs och mår bra både i och utanför våra skolor. Vi har därför valt att samarbeta med Bris för att stötta deras arbete och hjälpa till på det sätt vi kan genom att erbjuda Bris kontakter och möjlighet att nå ut med sitt budskap till vuxna såväl som barn på de skolor som Hemsö äger och förvaltar.

Smile Tandvård

Smile Tandvård är en modern tandvårdskedja med kliniker över hela landet. Att ta socialt ansvar både lokalt och globalt är ett sätt för oss att uppfylla både våra kunders och våra medarbetares förväntningar. På våra kliniker tar vi hand om ett stort antal barn och ungas tandhälsa och vi vet hur viktigt det är med stöttande vuxna i barns närhet och här gör Bris ett fantastiskt arbete. Nu ser vi fram emot att stötta Bris i gemensamma aktiviteter framåt.

Atria Scandinavia

Atria Scandinavia är ett av Sveriges ledande livsmedelsföretag och stödjer Bris genom olika kampanjer. Atria Foodservice skänker 50 öre till Bris för varje sålt kilo som skolor köper in av ett utvalt sortiment. Lithells har sålt Barnens Grillkorv till förmån för Bris under en kampanjperiod och där Bris fick 1 krona per förpackning.

Babyland

Hos Babyland hittar du ett stort sortiment av baby, barnprodukter och leksaker från kända varumärken. Babyland hjälper Bris att stödja barn och unga genom att skapa intäkter från olika insamlingskampanjer.

Backemarks

Backemarks har tillverkat kort och andra trycksaker i mer än ett halvt sekel. Backemarks har ett samarbete avseende försäljning av julkort och gratulationskort till förmån för Bris. Korten finns ute i butik inom detalj- och dagligvaruhandeln.

Canon

Bris blev valet när Canons medarbetare själva fick välja vilken organisation de helst vill engagera sig för. Ett långsiktigt sponsringssamarbete pågår där Canon stöttar Bris både ekonomiskt och genom olika interna och externa aktiviteter för att samla in pengar och för att sprida mer kunskap om Bris arbete.

Däckpartner

Däckpartner är en av nordens största aktörer inom däckbranschen, en oberoende kedja och 100% medlemsägd utav sina verkstäder i Sverige. Genom insamlingskampanjer både centralt och från de lokala verkstäderna i landet bidrar däckkedjan till att Bris kunna fortsätta stödja barn och unga.

Klövern

Bris är hyresgäster hos Klövern och Klövern är en stolt sponsor till Bris. Klövern ser Bris arbete som viktigt och värdefullt för barn och ungdomar samt att de bidrar med kunskap om deras rättigheter i samhället. Klövern och Bris genomför events tillsammans som Bris-Dagen i Globen Shopping.

Kronägg

Sedan 2010 har Kronägg sålt äggförpackningar innehållande sex lite mindre ägg med tanke på barnen till förmån till Bris. Kronägg ger Bris 50 öre per förpackning och ger på sätt Bris ekonomiskt tillskott varje år. Bris-äggen finns hos många välsorterade livsmedelshandlare över hela Sverige.

Twinner

Twinner Universal är ett dammsugarmunstycke som bygger på unik teknik, utan borstar och med dubbla insugningskanaler. Twinner valde Bris som samarbetspartner eftersom de tycker att det är en viktig organisation som hjälper utsatta barn och unga.

ICA Supermarket Högdalen

För oss på ICA Supermarket Högdalen är det ett viktigt och medvetet val att sponsra Bris, då vårt fokus gällande sponsring är att stötta barn och deras välmående, samt rätt till en dräglig vardag. Vi är glada att kunna hjälpa till och gör gärna det. En affär som känns bra i magen!

×

Lämna chatt