Meny Stäng meny
Tillbaka

Vad är Grubbel?

Bris erbjuder grupper för dig som har en förälder som dricker för mycket eller mår psykiskt dåligt och är 15-18 år. Gruppen kallas Grubbel och är en kurs på nätet där du kan chatta med andra som har liknande upplevelser.

Att ha en förälder som mår dåligt kan kännas begränsande och det kan göra att det är svårt att själv må bra. I gruppen får du information och tips som kanske kan göra vardagen lite enklare.

Grubbel är uppbyggt som en kurs med korta hemuppgifter mellan gångerna. Totalt är det 7 träffar på en och en halv timme åt gången.

När?

Grupperna startar löpande under hela vårterminen och höstterminen.

Anmälan

Är du intresserad och är 15-18 år anmäl dig här, så ringer vi upp dig och berättar mer.

 

Vill du veta mer?

Du kan ringa eller sms:a Bris på 116 111 för att ställa dina frågor kring gruppstöd. Det går också bra att skicka dina frågor till gruppstod@bris.se. (där är du inte anonym).

Video thumbnail

Logga in

Här kan du som är deltagare i en av Bris stödgrupper online logga in i det gemensamma chattrummet. Använd de inloggningsuppgifter som du har fått av Bris gruppledare.

Prata med oss

Ring och sms:a 116 111, chatta och mejla. Vi har öppet varje dag – även på natten. Du behöver inte säga vem du är och samtalet kostar ingenting.

Ring Bris Ring Bris