Meny Stäng meny
Tillbaka

Vi finns här för dig

Du som är under 18 år och behöver stöd kan alltid höra av dig, om vad som helst. Till exempel om något känns jobbigt, du är orolig eller känner dig ensam. Inget är för stort, litet, svårt eller konstigt. 

Vi som svarar är utbildade kuratorer som har tystnadsplikt. Det kostar inget att höra av sig, syns inte på telefonräkningen och du är alltid anonym om du vill. Säg bara hej så tar vi det därifrån!

Video thumbnail

Ring 116 111

Prata i telefon med en kurator. Telefonen är alltid öppen – även på natten. Du behöver inte säga vem du är och det kostar ingenting. You can also speak English with us by phone.

Sms:a 116 111

Nu kan du sms:a med kurator på 116 111. Du kan sms:a dygnet runt. Du behöver inte säga vem du är och det kostar ingenting.

Chatta

Chatta med en kurator direkt på hemsidan. Chatten är alltid öppen – även på natten. Du behöver inte säga vem du är och det kostar ingenting.

Träffa kurator

Träffa och prata med en kurator på någon av våra mottagningar. Vi finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå och Linköping.

Mejla

Mejla till en av våra kuratorer i lugn och ro och få svar om några dagar. Du behöver inte säga vem du är och det kostar ingenting.

Gruppstöd

Träffa andra barn i samma situation som dig, få kunskap om dina rättigheter och stöd i att hantera din situation.

Livechattar

Här kan du läsa tidigare livechattar där Bris kuratorer har svarat på barns frågor.

Телефон довіри українською

Телефон працює по вівторках і четвергах з 14:00–17:00 і середах з 09:00–12:00. Ви можете бути анонімними, якщо хочете. Дзвінок безкоштовний. Телефон 020-48 48 48.

Bris باللغة العربية

هل تشعر أنك بحاجة للتحدث مع شخص ما؟ يمكنك التحدث معنا عن أي شيء.

تقدم بريس الدعم للأطفال والشباب. الآن يمكنك أيضًا الحصول على الدعم باللغة العربية. إذا كان عمرك أقل من 18 عامًا، فيمكنك الاتصال بـ Bris. نحن الذين نجيب مختصين و متدربين على الحديث عن المشاعر والأفكار.

جميع المكالمات مجانية ومجهولة المصدر.

ساعات العمل: الثلاثاء والأربعاء والخميس في ٩-١٢

رقم الهاتف: 020440808

Prata med oss

Ring och sms:a 116 111, chatta och mejla. Vi har öppet varje dag – även på natten. Du behöver inte säga vem du är och samtalet kostar ingenting.

Ring Bris Ring Bris