Fler sätt att stödja

Tillsammans bryter vi trenden

Den psykiska ohälsan ökar bland våra barn och unga. Det är oroande.
Alla kriser i barns och ungas liv måste tas på allvar.
Därför kommer vi under 2017 ha ett särskilt fokus på psykisk ohälsa och jobba för att barn och unga som mår dåligt alltid ska ha en trygg vuxen att vända sig till.

När ingen annan finns tillgänglig ska vi alltid finna där.
Tack för ditt stöd. Tillsammans kan vi bryta trenden.

Är det något du undrar över går det bra att ringa Givarservice på 08-598 888 00, öppettider vardagar 10-15, eller mejla till

Ge en gåva direkt

Ge din gåva direkt online. Minsta belopp 50 kronor. Vidare»

Bli månadsgivare via autogiro

Minsta belopp är 30 kronor i månaden. I samband med ditt månadsgivande kan du även bli medlem i Bris. 30 kronor av ditt månadsgivande avser medlemskap. Vidare»


Swish-nummer 9015041

SMS-gåvor

Vill du skänka 50 kronor: skriv bris50 och skicka till 72909
Vill du skänka 100 kronor: skriv bris100 och skicka till 72909
Vill du skänka 200 kronor: skriv bris200 och skicka till 72909
Vill du skänka 500 kronor: skriv bris500 och skicka till 72909

För att SMS::a din gåva behöver du skaffa ett WyWallet-konto. Sms:a WW till 71 798. Har du ett företagskort eller kontantkort måste du ladda ned WyWallets app. Läs mer på wywallet.se.

Bli medlem

Medlemskap i Bris kostar 30 kronor per månad eller 360 kr per år.
Bli medlem Vidare»

Högtidsgåva

Hylla/uppvakta någon som fyller år, gifter sig, tar examen, döps eller pensioneras samtidigt som du stödjer Bris. Som tack för din gåva skickar Bris ett gratulationskort med en hälsning från dig.Vidare»

Minnesgåva

Hedra minnet av en avliden samtidigt som du stödjer Bris. Som tack för din minnesgåva skickar Bris ett kondoleansbrev med en hälsning från dig.Vidare»

Nallegram

Brisnallen är Lasse Berghagens Teddybjörnen Fredriksson med en stickad tröja med budskapet "Barn är oslagbara". 100 kronor går direkt till Bris.Vidare»

Aktiegåva

Privatpersoner har rätt att skattefritt skänka sina aktieutdelningar till skattebefriade ideella organisationer med allmännyttiga ändamål – som Bris.
Vidare»

Testamente

Ge en gåva genom att testamentera till Bris. Gåvor som Bris tar emot i form av testamenten är skattefria. Vidare»

Ideella fonder

Du kan på ett enkelt sätt ge ett värdefullt bidrag till Bris arbete genom att spara i Swedbank Robur Humanfond, med Bris som förmånstagare. Som sparare bidrar du varje år med två procent av ditt sparkapital. Själv behåller du 98 procent.
Vidare»