Bris 116 111

Till Bris 116 111 kan du som är under 18 år ringa och prata med en kurator om det du funderar mycket på eller behöver hjälp med. Du kan vara anonym om du vill.

Numret är 116 111. Det är helt gratis att ringa och Bris nummer syns inte på telefonräkningen. Vill du helt dölja att du har ringt hit kan du däremot själv behöva rensa din samtalshistorik. Du kan också välja att ringa direkt från hemsidan. Klicka på luren här nedanför så kopplas du fram till någon av våra kuratorer. Under vissa tider på dagen är det många som ringer till oss, då kan det vara svårt att komma in i kön och du kan behöva försöka lite senare. Hamnar du i vår kö kommer du alltid att kopplas fram till en kurator, oavsett vad klockan är.


Öppettider

Måndag - Söndag 14 - 21 (Ons 17 - 21)

Om 116 111 och chatten är stängd, går det alltid bra att skriva till Bris-mejlen.

Är du över 18 år?

För vuxna som har frågor om barn finns Bris vuxentelefon - om barn, 077-150 50 50. Mer info hittar du här.

Ringa BRIS säkert och anonymt

För att du ska ringa Bris säkert från din dator behöver du godkänna uppringning från datorn. Kryssa i Tillåt och Kom ihåg. Tryck sedan Stäng. Uppdatera fönstret och det är bara att ringa.
Det här behöver du bara göra första gången.

! Just nu kan det vara vissa problem att ringa via datorn. En del webbläsare visar ringknappen, andra inte. Om du inte ser någon blå ringknapp på sidan behöver du ringa från din mobil/fasta telefon istället. Som vanligt är det säkert och anonymt att ringa till Bris. Vi arbetar på att lösa tekniken med iptelefonin.