Bris-chatten

Här kan du som är under 18 år chatta med en kurator om det du funderar mycket på eller behöver hjälp med. Du kan vara anonym om du vill.

För att chatta behöver du ställa dig i kö. Du ställer dig i kö genom att trycka på ”Starta chatten”. Är kön full får du komma tillbaka lite senare. Om du hamnar i kön så får du alltid möjlighet att chatta. Kötiderna kan ibland vara ganska långa så medan du står i kön kan du fundera lite på vad du vill chatta om, så kan vi utnyttja tiden så bra som möjligt när du väl kommer fram. En chatt brukar inte ta mer än 45 min.

Öppettider

Alla dagar 14 - 21

Om 116 111 och chatten är stängd, går det alltid bra att skriva till Bris-mejlen.

NÄR DU STÅR I CHATTKÖ, BEHÅLL FÖNSTRET ÖPPET HELA TIDEN

Vi har upptäckt att det är vanligt att chattarna bryts när man chattar från en iPhone. Tyvärr är det ingenting vi kan påverka eftersom det inte handlar om Bris datasystem. Kontakten bryts då man stänger ner Bris-sidan med chatten, för att till exempel gå in i en annan app. När ni står i chattkö är det därför viktigt att behålla fönstret uppe hela tiden.

STARTA CHATTEN

Klicka på ”Till chatten i nytt fönster” och sedan på den lilla knappen med ”Starta chatten” som syns längst upp på den nya sidan.


Logga in

Första gången? Klicka här för att registrera dig!

Om du istället vill prata med någon är du välkommen att ringa till Bris 116 111, på just 116 111. Du kan också välja att skriva till Bris-mejlen eller skriva ett inlägg till jämnåriga på Diskussionsforum.