Bris-forum

Här kan du som är under 18 år skriva och dela med dig av dina erfarenheter, funderingar och känslor för att sedan få svar från andra barn och unga. Du kan också läsa andras inlägg och även ge tips och stöd till andra som skrivit i forumet. Alla som skriver i forumet är anonyma.

Forumet är indelat i olika kategorier, välj den kategori som du vill läsa mer om eller som passar bäst för det inlägg du vill skriva. Alla kan läsa i forumet, men för att kunna skriva behöver du vara inloggad.

Nu är forum öppet igen!

Nu är vi klara med uppdateringen av vårt forum och nu är det fritt fram att fylla forumet med nya fina, ledsna, nyfikna, glada, uppmuntrande, informativa och stöttande inlägg. Vi har tömt allt tidigare innehåll och skapat nya kategorier. Vissa känner du kanske igen sen tidigare och vissa är helt nya. Kategorierna har vi valt för att de så bra som möjligt ska passa ihop med de inlägg som kommer till forumet. Om du inte hann få eller läsa svar på ett inlägg du skrev innan forumet tömdes är du varmt välkommen att skriva igen.

Logga in

» Klicka här för att registrera dig!

Om du istället vill prata med någon är du välkommen att ringa BRIS 116 111, eller chatta i BRIS-chatten.