Vill du göra något för att stötta Bris?

Det är många som hör av sig till Bris och på olika sätt vill hjälpa till. Det tycker vi är fantastiskt och det finns mycket viktigt du kan bidra med.

Tillsammans kan vi göra skillnad för barn och unga. Du är viktig!

Tillsammans kan vi göra skillnad för barn och unga. Du är viktig!

Bli medlem

Bli medlem är du med och påverkar Bris arbete framåt. Som medlem gör du skillnad bidrar till ett tryggare samhälle för barn. Swisha 360 kronor till 9015041 och uppge mejladress och personnummer. Jag vill bli medlem nu.

Bli månadsgivare

Hjälp oss att ge fler barn möjlighet att prata med en kurator när det verkligen behövs. Jag vill bli månadsgivare nu.

Sprid Bris budskap

Hjälp oss sprida Bris budskap vidare till både barn och vuxna genom att gilla, dela och kommentera Bris inlägg i sociala medier.

Bris ger stöd och tips. Sprid Bris budskap vidare genom att skriva ut och sätta upp affischer på t ex. skolor, trappuppgångar, mataffärer, bibliotek och andra viktiga platser. Ladda ned broschyrer och affischer här.

Bris nätverk

Bris nätverk möjliggör möten, dialog och samverkan mellan personer som arbetar för och med barn. Gå med i nätverket, en källa till inspiration, kunskapspåfyllnad och erfarenhetsutbyten kring frågor som rör barns rättigheter. Jag vill veta mer om Bris nätverk.

Bli volontär

Som volontär är du en stark röst för barn och unga och du gör skillnad – på riktigt! Var med i kampen för en bättre barndom. Jag vill bli volonär nu.

Jobba hos Bris

Vill du stötta Bris genom att jobba/vara i Bris stödverksamhet? Bris stödverksamhet bemannas med anställd personal, när vi behöver nyanställa hittar du information under Jobba hos Bris.

Men precis som vi skrev ovan så finns det mycket annat viktigt du kan bidra med!×