För medlemmar

Här hittar du viktig information för dig som är medlem. Aktuella medlemsmöten, kongressen och annan information som rör Bris medlemsarbete.

Som medlem är du viktig för barn och tillsammans kan vi stärka deras rättigheter.

Som medlem är du viktig för barn och tillsammans kan vi stärka deras rättigheter.

Tack för ditt medlemskap!

Bris startade 1971 som en reaktion på vuxnas våld mot barn. Sedan dess har vi outtröttligt kämpat för att stärka barnets mänskliga rättigheter. Och över 50 år senare går Bris fortfarande först i kampen för en bättre barndom. Vi kämpar varje dag för barnets rättigheter och ditt medlemskap gör det möjligt för oss att fortsätta den kampen.

Som medlem gör du det också möjligt för oss att hålla vårat stöd öppet varje dag – dygnet runt. Som medlem i Bris är du viktig för barn, du står upp för barnets behov och rättigheter och tillsammans kan vi lyssna på barn, stärka deras rättigheter, höja deras röster i samhälle och ge fler barn hopp, nu och i framtiden.

Stort tack för ditt engagemang!

Var med och påverka!

Bris är en inkluderande rörelse för barn och vuxna. Tillsammans är vi en stark och pådrivande kraft för barnets rättigheter. Ju fler medlemmar vi har i Bris desto starkare röst har vi som kan arbeta för att driva barnets rättigheter framåt. Det här är du en del av. Genom att vi går samman, blir starkare och når fler åstadkommer vi en förändring tillsammans

Genom ditt medlemskap får du också möjlighet att påverka Bris som en del i vårt demokratiska arbete. Du har till exempel möjlighet att skriva motioner till kongressen med förslag på hur Bris ska bli ännu bättre, delta på medlemsmöten, bli vald till kongressombud eller andra förtroendeposter.

Kongressen är Bris högsta beslutande organ. Den anordnas vartannat år. De år det är kongress bjuder också varje region in till medlemsmöte. Som medlem har du har yttrande-, förslags- och rösträtt vid dessa medlemsmöten.

Vad får jag som medlem och hur kan jag engagera mig?

Bris medlemmar är våra ambassadörer. Vi kommer att rusta dig med kunskap om barnets rättigheter, var barn kan få stöd och vad en som medmänniska kan göra för att stötta barn.

Som medlem får du också möjlighet att engagera dig, alla aktiviteter, stora som små, är värdefulla och kan bidra till att göra en verklig skillnad.

Som medlem i Bris har du också möjlighet att bli volontär och får vara med i ett inspirerande och viktigt sammanhang, där du tillsammans med andra volontärer gör skillnad för barn på riktigt.

Du får ett postalt nyhetsbrev 1 gång/år. Däremellan får du digitala nyhetsbrev med viktig information om Bris och om barnets rättigheter.

För frågor mejla till: medlem@bris.se

Bris integritetspolicy

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

Nyhetsbrev

Som medlem får du vårt digitala nyhetsbrev automatiskt om du meddelat din e-postadress. Du får ett postalt nyhetsbrev 1 gång/år. Däremellan får du digitala nyhetsbrev med viktig information om Bris och om barnets rättigheter.

Saknar du nyhetsbrev mejla ditt förnamn, efternamn samt e-postadress. Ange även om du redan är medlem till: nyhetsbrev@bris.se

Bris nyhetsbrev 2023 (PDF)

Beställ boken om 50 års barnrättsarbete 

När Bris fyllde 50 år gav vi ut Barnets mänskliga rättigheter under ett halvt sekel, som berättar om hur barns livssituation har utvecklats. Medverkar gör flera tidigare medarbetare i Bris, profiler som Drottning Silvia, Zlatan, Charlotte Kalla och Zara Larsson, samt politiker som Ingvar Carlsson, Birgitta Dahl och Thomas Hammarberg. Läs mer och beställ här.

×