”Vi gick från Strömstad till Rom för Bris”

Stampen Media är en trogen Företagsvän som stöttat Bris år efter år. Inför förra julen engagerade sig hela företaget i en stegtävling med målet samla in pengar till Bris arbete.

Varför har Stampen Media valt att stötta Bris?

Vi kan inte komma på någon enskild annan fråga som är så viktig för vår nu- och framtid som barnens rätt i samhället. Och vi uppskattar Bris som organisation. 

Vad tycker era medarbetare om samarbetet med Bris?

De tycker också att det känns mycket bra att bidra till något så angeläget. Jag brukar ofta få höra att det är en julklapp vi alla är väldigt stolta över att få vara en del av.

Hur kommunicerar ni att ni stöttar Bris?

Vi kommunicerar via vårt intranät och vår hemsida. Sen brukar vi också stolt framhålla det i en hel del externa företagssammanhang. Vi är måna om att vara goda samhällsaktörer. Och då är det förstås en fjäder i hatten att vi får vara kompisar med Bris.

Ni gjorde en kul grej inför julen 2020 ”Promenad till Rom, för BRIS”, berätta mer!

Ja, det var verkligen en kul grej. Vi hade en stor företagsaktivitet som egentligen kan jämföras med en avancerad form av stegtävling. Så vi sköt till pengar till Bris för varje steg våra medarbetare tog. Det var naturligtvis väldigt bra för hälsan och midjemåttet. Men många framhöll att den största drivkraften var att vi just stegade på för Bris. När vi hade gått hela vägen från Strömstad till Rom hade vi också samlat ihop maxbeloppet till Bris som vi hade föresatt oss. Engagemanget var rekordstort. 

Vad kan Bris förbättra när det gäller att serva de företag som hjälper oss år efter år?

Oj, jag vet verkligen inte. Vi är nöjda på alla sätt. Så jag tar hellre tillfället i akt att inspirera andra företag: gör som vi, avstå de där julklapparna som ändå aldrig passar alla – och ge Bris ett bidrag i stället.

×

Barn och mjölk hör ihop!

Miljontals personer kommer nås av Bris budskap via mjölkpaketen.

Läs mer

Comfort inleder samarbete med Bris!

- Jag hoppas att vi kan göra samhället lite bättre och varmare för barn och unga, säger Peter Austler, marknadschef Comfort.

Läs mer

Stor påskgåva från Postkodlotteriet 

Bris fick ta emot 10 miljoner kronor vid Postkodlotteriets årliga utdelning. Hélène Carlbark, välgörenhetschef på Postkodlotteriet berättar mer.

 

Läs mer

Kappahls största insamling till Bris någonsin!

Kappahl samlade in 3,9 miljoner till Bris under 2022. Johanna Flemström på Kappahl berättar om rekordinsamlingen.

Läs mer

Bastard Burgers hjälper Bris nå fler unga

Ett initiativ från en medarbetare resulterade i ett långsiktigt samarbete med Bris. Fokus är att nå ut till fler barn och unga genom att synliggöra Bris stöd. Läs mer om samarbetet och se film om hur allt startade.

 

Läs mer

”Vi vill långsiktigt bidra med ökad kunskap om psykisk ohälsa”

Alexandra Björnsson om Trygg-Hansas engagemang

Läs mer

Circle K´s kampanj Träna med Bris - en succé

Här berättar Erika Söderlund på Circle K om kampanjen och medarbetarnas starka engagemang.

Läs mer
/link/aa7800eee6c449258972b369a8a2e3f0.aspx

Huvudpartners

Läs mer
/link/bdb5452151484fc390f2c990a6b11451.aspx

Stora företagspartners

Läs mer
/link/33ba47eac7fe4cb3a10583850c4d3709.aspx

Företagspartners

Läs mer