Stöd oss

Det börjar på insidan. När det väl syns på utsidan kan det vara för sent. Under 2018 kommer Bris fortsätta fokusera på att bryta trenden med den ökande psykiska ohälsan hos barn och unga. Ditt stöd betyder allt.

  • Bli månadsgivare
  • Skänk en gåva
  • Företagsgåva
  • 125 kr
  • 225 kr
  • 325 kr

Minsta belopp är 30 kr

Var med i kampen

Stöd vårt arbete för barns rättigheter för mindre än 1 krona om dagen.

Vilken skillnad gör Bris?

Intervju med Jonas, kurator på Bris

Se film

Så används pengarna

Under 2016 låg Bris kostnader på 60,2 miljoner kronor, kostnaderna fördelades enligt diagrammet. Alla organisationer ska kunna redovisa vad pengarna används till och som stöd för att detta görs på ett rätt sätt finns Frii (Frivilligorganisationerna insamlingsråd). Bris är medlem i Frii och följer deras krav, varav ett är att varje år upprätta en effektrapport. Rapporten ska visa för givare och allmänhet vilken nytta organisationen gör.

Läs senaste effektrapporten
Därför stöttar vårt företag Bris

Huvudsponsorer

Stolta företag som hjälper oss stödja barn och unga

Till huvudsponsorer

Canon tog Bris idolkampanj till en ny nivå!

Läs om Canons utställning i Gallerian.

Läs mer

Ett tryggt givande

Bris har 90-konto och följer Svensk Insamlingskontrolls regler. Det är din garanti för att pengarna används på rätt sätt och att minst 75 procent av insamlade medel går till ändamålet. Bris plusgiro: 90 15 04-1 eller bankgiro: 901-5041

Till Svensk Insamlingskontroll

Etisk insamling

Bris är medlem i branschföreningen FRII, Frivilligorganisationernas insamlingsråd, som verkar för etisk och professionell insamling med nyckelorden kvalitet, respekt, öppenhet och engagemang. FRII har annat utarbetat etiska riktlinjer för insamling.

Läs mer hos FRII
×

Lämna chatt