Ge en gåva

Din gåva bidrar till att vi kan ha kuratorer på plats dygnet runt för att svara när barn behöver prata med en trygg vuxen.
I över 50 år har Bris kämpat för barns rättigheter och barn hör av sig till oss varje dag och natt. För många barn är det allra första gången som de vågar dela med sig av det jobbiga. Din gåva ger fler barn hopp om en bättre framtid. Tack!

checkmark

Belopp 0 kr

  • 250 kr
  • 500 kr
  • 750 kr

Minsta belopp är 50 kr

checkmark

Kontaktuppgifter

Något gick fel, kontrollera de fält som är rödmarkerade. Fält markerade med stjärna (*) behöver fyllas i.
Eller fyll i själv

Vill du veta mer om hur Bris hanterar personuppgifter? Läs mer här. 

Betalsätt

Betalningen sker i samarbete med SwedbankPay. När du har fyllt i dina uppgifter kan det ta en stund för betalningen att bearbetas. Vänligen stäng inte ner sidan förrän du får bekräftelse att vi har mottagit din gåva.

checkmark

Bekräfta uppgifter

Gåvobelopp

Antal gåvor

Hälsning

Mottagare

Personlig hälsning

Hälsning från

Mottagare (adress)

Avsändare

Namn

Företagsnamn

Kontaktperson

Personnummer

Organisationsnummer

Adress

Telefonnummer

Mobiltelefon

Email

Betalsätt

Bank

Clearingnummer

Kontonummer

×

Lämna chatt

Så används pengarna

<p>Under 2020 låg Bris kostnader på 88 miljoner kronor, kostnaderna fördelades enligt diagrammet. Alla organisationer ska kunna redovisa vad pengarna används till och som stöd för att detta görs på ett rätt sätt finns&nbsp;Giva Sverige.&nbsp;Bris är medlem i Giva Sverige och följer deras krav, varav ett är att varje år upprätta en effektrapport. Rapporten ska visa för givare och allmänhet vilken nytta organisationen gör. Du hittar Bris senaste effektrapport i vår årsberättelse för 2020.</p> Bris årsberättelse 2020 (PDF)
Så används pengarna

Ett tryggt givande

<p>Bris har 90-konto och följer Svensk Insamlingskontrolls regler. Det är din garanti för att pengarna används på rätt sätt och att minst 75 procent av insamlade medel går till ändamålet. Bris plusgiro: 90 15 04-1.</p> Till Svensk Insamlingskontroll
Ett tryggt givande

Etisk insamling

<p>Bris är medlem i Giva Sverige - Branschorganisationen för ett tryggt givande (tidigare FRII) som verkar för etisk och professionell insamling. Giva Sverige har bland annat utarbetat etiska riktlinjer för insamling.</p> Läs mer hos Giva Sverige
Etisk insamling