Var vill du följa Bris i framtiden? Är det viktigt för dig att Bris finns i sociala medier, och i vilka i så fall? Svara gärna på vår enkät.

Jul

Den 19 december hade Bris en livechatt om julen. Jul kan betyda olika saker för oss. En del av oss firar inte alls, vissa av oss tycker julen är härlig, medan andra upplever den som svår eller tråkig på olika vis. Inför jul kan en undra om en måste fira, eller varför en inte firar. En kan känna sig ensam eller utanför, jämföra sig med andra, sakna personer som en inte kan träffa. En kan fundera över hur lovet blir, hur de vuxna kommer vara, om det finns pengar till mat eller aktiviteter, och mycket mer.

Tänk på att inte skriva för långa frågor. Om du har skrivit ut namn, platser eller andra saker i texten som kan riskera att din anonymitet bryts, kommer vi kuratorer ändra i din fråga innan vi lägger ut den och svaret.

Om inte din fråga har besvarats under livechatten kan det bero på att vi inte hann med den. Det kan också bero på att den inte handlade om det ämne vi hade i chatten denna vecka.

×

Lämna chatt