För företag

Ni som företag kan engagera er och göra direkt skillnad för barn och unga. Som företag är det viktigt att samhällsengagemanget går i linje med företagets hållbarhetsstrategi för att det ska kännas naturligt och trovärdigt. Bris är därför en organisation som ert företag ska stödja om ni vill arbeta för att stärka barns rättigheter – både i samhället i stort och inom er egna verksamhet.

Finansiera en dag på Bris - Exempel på material till ditt företags digitala kanaler.

Finansiera en dag på Bris - Exempel på material till ditt företags digitala kanaler.

Finansiera en dag på Bris

Ditt företag kan finansiera en heldag i Bris stödverksamhet för 36 000 kr. I stödverksamheten jobbar utbildade kuratorer som stöttar barn och unga via telefon, chatt, mejl och stödgrupper. Pengarna innebär att kuratorerna kan fortsätta finnas här varje dag, året runt, för att lyssna på barnens berättelser och hjälpa dem att ta steget mot en bättre och tryggare tillvaro. I snitt har kuratorerna 75 kontakter med barn om dagen. Här kan du få en inblick i hur en dag kan se ut.(PDF)

Förutom ett stort tack från oss får ditt företag ett fint kommunikationspaket som ni med stolthet kan sprida i era kanaler.

Kontakta Lena Myrberg lena.myrberg@bris.se 070 160 88 20 eller Henrik Gustafsson henrik.gustafsson@bris.se  070 160 88 13 för mer information.

Här berättar vår kurator Sofia om barns samtal till Bris:

Bli Sponsor

Vi skapar och hittar kreativa lösningar tillsammans så det blir ett ömsesidigt samarbete. Varje samarbetsavtal är unikt och vi strävar efter att ha långsiktiga strategiska samarbeten för nå bästa resultat för bägge parter. Ju mer Bris målsättning överlappar med företagens målsättning, ju bättre blir resultatet. Att associeras med Bris varumärke är ett proaktivt sätt att skaffa sig konkurrensfördelar och affärsnytta.

Bris har riktlinjer för val av samarbetspartners och dessutom följer de rekommendationer som ges av Frivilligorganisationernas Insamlingsråd (FRII), vilka bygger på nyckelorden respekt, öppenhet, trovärdighet och kvalitet.

Det finns tre olika sponsorpaket; Huvudsponsor, Toppsponsor och Sponsor. Kontakta Thomas Örnebjär thomas.ornebjar@bris.se 070 160 88 28 eller Göran Bergquist goran.bergquist@bris.se 070 160 88 25 för mer information.

Bli supporter

Att bli Bris-supporter är enkelt. Allt du behöver göra är att kontakta oss. Alla supportrar, oavsett vilken typ av supporterskap du väljer, får digitalt material t ex mejlfot, banners och annat. Så ni enkelt kan berätta både internt och externt varför ni är självklara supportrar till Bris. Ni får ett starkare varumärke och stoltare medarbetare.

Kontakta Lena Myrberg lena.myrberg@bris.se 070 160 88 20 eller Henrik Gustafsson henrik.gustafsson@bris.se  070 160 88 13 för mer information.

 

Låt ditt företag stödja Bris

Brisgolfen 2019

Den 27 augusti är det äntligen dags för den sjunde upplagan av Brisgolfen på Ullna Golf Club! Anmäl ditt lag redan idag. Platserna går snabbt åt!

Info & anmälan
×

Lämna chatt