För företag

Ni som företag kan engagera er och göra skillnad direkt för barn och unga. Under 2017 hade Bris över 28 000 stödjande kontakter med barn och unga. Utan er så är det ingen som lyssnar och utan er så finns det inget Bris. Tillsammans kan vi skapa värde och nytta, inte bara för barn och unga som har det svårt, utan även för företagets medarbetare och kunder.

Supporterpaket: Exempel på digitalt material till ditt företags digitala kanaler.

Supporterpaket: Exempel på digitalt material till ditt företags digitala kanaler.

Bli Sponsor

Vi skapar och hittar kreativa lösningar tillsammans så det blir ett ömsesidigt samarbete. Varje samarbetsavtal är unikt och vi strävar efter att ha långsiktiga strategiska samarbeten för nå bästa resultat för bägge parter. Ju mer Bris målsättning överlappar med företagens målsättning, ju bättre blir resultatet. Att associeras med Bris varumärke är ett proaktivt sätt att skaffa sig konkurrensfördelar och affärsnytta.

Bris har riktlinjer för val av samarbetspartners och dessutom följer de rekommendationer som ges av Frivilligorganisationernas Insamlingsråd (FRII), vilka bygger på nyckelorden respekt, öppenhet, trovärdighet och kvalitet.

Det finns tre olika sponsorpaket; Huvudsponsor, Toppsponsor och Sponsor. Kontakta Thomas Örnebjär thomas.ornebjar@bris.se 070 160 88 28 eller Göran Bergquist goran.bergquist@bris.se 070 160 88 25 för mer information.

Bli supporter

Att bli Bris-supporter är enkelt. Allt du behöver göra är att kontakta oss. Alla supportrar, oavsett vilken typ av supporterskap du väljer, får digitalt material t ex mejlfot, banners och annat. Så ni enkelt kan berätta både internt och externt varför ni är självklara supportrar till Bris. Ni får ett starkare varumärke och stoltare medarbetare.

Kontakt

Det finns fyra olika supporterpaket. Kontakta Lena Myrberg lena.myrberg@bris.se 070 160 88 20 eller Henrik Gustafsson henrik.gustafsson@bris.se  070 160 88 13 för mer information.

/link/be94b2777f5e442c8552dd63710a7c2a.aspx

Brisgolfen

Brisgolfen 2018 slog rekord!

Läs mer
×

Lämna chatt