För företag

Ni som företag kan engagera er och göra direkt skillnad för barn och unga. Som företag är det viktigt att samhällsengagemanget går i linje med företagets hållbarhetsstrategi för att det ska kännas naturligt och trovärdigt. Bris är därför en organisation som ert företag ska stödja om ni vill arbeta för att stärka barns rättigheter – både i samhället i stort och inom er egna verksamhet.

Ge fler barn möjlighet att få stöd i sommar

Barns bekymmer tar inte sommarlov - ett samtal till Bris är första steget mot förändring. När vuxenvärlden tar semester och samhällets stöd stänger för sommaren riskerar många barn som mår dåligt att bli ännu mer isolerade och ensamma. Vi har öppet hela sommaren, men trycket i våra stödlinjer är högt.

För exempelvis 5000 kr kan minst 10 barn få prata med en kurator och få hjälp att hitta vägar ut ur det jobbiga och känna hopp inför framtiden.

Vill ditt företag ge fler barn möjlighet att nå fram till oss?

Mejla till Lena Myrberg lena.myrberg@bris.se 070 160 88 20 eller Henrik Gustafsson henrik.gustafsson@bris.se  070 160 88 13 för mer information.

Förutom ett stort tack från oss får ditt företag ett fint kommunikationspaket som ni med stolthet kan sprida i era kanaler.

Bli Sponsor

Vi skapar och hittar kreativa lösningar tillsammans så det blir ett ömsesidigt samarbete. Varje samarbetsavtal är unikt och vi strävar efter att ha långsiktiga strategiska samarbeten för nå bästa resultat för bägge parter. Ju mer Bris målsättning överlappar med företagens målsättning, ju bättre blir resultatet. Att associeras med Bris varumärke är ett proaktivt sätt att skaffa sig konkurrensfördelar och affärsnytta.

Bris har riktlinjer för val av samarbetspartners och dessutom följer de rekommendationer som ges av Frivilligorganisationernas Insamlingsråd (FRII), vilka bygger på nyckelorden respekt, öppenhet, trovärdighet och kvalitet.

Det finns tre olika sponsorpaket; Huvudsponsor, Toppsponsor och Sponsor. Kontakta Thomas Örnebjär thomas.ornebjar@bris.se 070 160 88 28 eller Göran Bergquist goran.bergquist@bris.se 070 160 88 25 för mer information.

Bli supporter

Att bli Bris-supporter är enkelt. Allt du behöver göra är att kontakta oss. Alla supportrar, oavsett vilken typ av supporterskap du väljer, får digitalt material t ex mejlfot, banners och annat. Så ni enkelt kan berätta både internt och externt varför ni är självklara supportrar till Bris. Ni får ett starkare varumärke och stoltare medarbetare.

Kontakta Lena Myrberg lena.myrberg@bris.se 070 160 88 20 eller Henrik Gustafsson henrik.gustafsson@bris.se  070 160 88 13 för mer information.

Låt ditt företag stödja Bris

Brisgolfen 2019

Den 27 augusti är det äntligen dags för den sjunde upplagan av Brisgolfen på Ullna Golf Club! Anmäl ditt lag redan idag. Platserna går snabbt åt!

Info & anmälan
×

Lämna chatt